Van onderstaande kookboeken (en vele andere) verzorgde Kantoor Verschoor de vertaling, redactie en in veel gevallen de opmaak.
- Peter Friehling, Airfryer kookboek. Veelzijdige internationale gerechten voor elk moment van de dag (Good Cook)
- Morgan McGlynn, Zelf kaas maken. Van ricotta en brie tot feta en goudse kaas (Terra)
- Kate Kasbee, Vegan op de plank. 50 prachtig opgemaakte serveerplanken voor gezonde snacks, maaltijden en desserts (Terra)
- Lina Wallentinson, Bakken met groente (Terra)
- Mikkel Karstad, Evergreen. De Scandinavische groentekeuken (Terra)
- Lodewijk Dros en Annette van Ruitenberg, Lekker Wads. Smakelijk verhalen en gerechten van Texel tot Fano (Boom)
- Sevtap Yüce, Turks tafelen. Streetfood en familierecepten (Terra)
- Tom Aikens, Zilt. Het ultieme viskookboek (Kosmos uitgevers)
- Massimo Bottura, De kunst van de Italiaanse keuken (Terra)
- Katie Caldesi: Mangiare. Kooklessen uit de Italiaanse keuken
(Kosmos uitgevers) - Jane Grigson, Fruit Boek. 46 fruitsoorten en ruim 400 recepten (Terra)
- Tony Kitous en Dan Lepard, Comptoir Libanais (Terra)
- Tony Kitous en Dan Lepard, Comptoir Libanais express (Terra)
- Lotta Kühlhorn, Groente & fruit. Recepten van verse oogst (Fontaine)
- Rose Gray en Ruth Rogers, River Cafe Klassiek Italiaans Kookboek
(Kosmos uitgevers) - Kate Walsh, Real Food. Maak de basis zelf (Terra)
- Laura Agar Wilson, Koken met granen. De lekkerste recepten met
spelt, quinoa, boekweit, farro, polenta en meer (Terra) - Plus diverse culinaire uitgaven van REBO Publishers